Jag måste säga att Utsidan är en riktigt bra sida. När jag hittade sidan tyckte jag att det var skönt att med en sida där friluftsintresserade kan mötas och utbyta erfarenheter på ett seriöst, givande och roligt sätt.
Jag har dock, till min stora besvikelse hittat ett fenomen som stör mig. Om man tittar på diskussionsforumet, som i stort fungerar relativt bra, så är många av diskussionsämnena startade som rent skitkastande. Se på det nu ganska aktuella forumet om kök/eld/inget som olika alternativ att laga sin mat i naturen. Detta forum startade med att en medlem hävdar att alla som inte vill slänga bort sitt dyra kök är fjollor. Vad är det för trams? Var och en har rätt till sin åsikt och det är bra, men att kalla andra människor för fjollor för att de använder ett dyrt kök, eller lätt utrustning, det är rent och skärt barnsligt.
Räddningen syns dock nära. Då flertalet av Utsidans aktiva medlemmar är seriösa, vuxna människor så verkar det som att till och med de oseriöst startade diskussionsämnena kan få ett intressant och givande slut.
Tack alla seriösa medlemmar.
muh (med upprertade hällsningar) // Kristoffer Tyvik, teknolog CTH
Jag har dock, till min stora besvikelse hittat ett fenomen som stör mig. Om man tittar på diskussionsforumet, som i stort fungerar relativt bra, så är många av diskussionsämnena startade som rent skitkastande. Se på det nu ganska aktuella forumet om kök/eld/inget som olika alternativ att laga sin mat i naturen. Detta forum startade med att en medlem hävdar att alla som inte vill slänga bort sitt dyra kök är fjollor. Vad är det för trams? Var och en har rätt till sin åsikt och det är bra, men att kalla andra människor för fjollor för att de använder ett dyrt kök, eller lätt utrustning, det är rent och skärt barnsligt.
Räddningen syns dock nära. Då flertalet av Utsidans aktiva medlemmar är seriösa, vuxna människor så verkar det som att till och med de oseriöst startade diskussionsämnena kan få ett intressant och givande slut.
Tack alla seriösa medlemmar.
muh (med upprertade hällsningar) // Kristoffer Tyvik, teknolog CTH