Träna utomlands

Hej
Vi är en grupp tjejer som skall medverka i Fjällräven classic i sommar, vi skulle vilja träna redan i februari-mars. Vet ni någon bra destination som är bra att flyga till? Vi pratar då om att vi har hela packningen med oss och kan i princip gå från flygplatsen direkt. Vi har tänkt Barcelona, någon som vet hur det ser ut med tillstånd att slå upp tält och sova i omgivningarna där?
Mvh ANNA
 
Träna? I feb-mars?

Snacka om försäsong. Antingen satsar ni grymt seriöst, eller så underskattar ni er förmåga. Träna att gå m packning kan ni göra var som helst, och kondition kan ni träna hela säsongen på enklare sätt än att flyga till Spanien. Slå upp tält och träna utrustningen (det är ändå sommartältning ni talar om) hinner ni på någon-några dagar under den svenska våren/sommaren, t ex en 3-dagars kortvandring i sena juni, så får ni fler fjälldagar!

Men, att åka till Spanien och vandra låter väldigt nice, det kan jag inte neka till. Hade på förslag att göra det kring nyår, men d blev inställt. Vet dock inget om tältregler, tyvärr.
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
Totteman Träna för att vandra Fjällvandring 61
Christoffer Hedman Träna på vad: Platser att öva? Fjällvandring 1
stoKKo TRÄNA IHOP ÖREBRO ? Fjällvandring 0
Vandra utomlands Fjällvandring 2

Liknande trådar

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg