Hej!
Håller som bäst på och förbereder årets vandring, den blir litet tidig i år.
Tidigare år har jag testat att torka köttfärssås det gick alldeles utmärkt.Årets nyhet skulle bli torkad lövbiff. Nu har köttet legat i ugnen ca 13,5 timme. Visst är det läderartat men fortfarande är strimlorna litet sega. Skall det vara så eller gäller det att få det helt hårt?? Marinerade köttet först, lät det rinna av och väldigt litet marinad har hamnat i långpannan. Det skall visst vara tecken på att smaken blir kvar?
Hjälp hur länge till skall det stå?? Alla snabba tips mottages tacksamt!
Yvonne
Håller som bäst på och förbereder årets vandring, den blir litet tidig i år.
Tidigare år har jag testat att torka köttfärssås det gick alldeles utmärkt.Årets nyhet skulle bli torkad lövbiff. Nu har köttet legat i ugnen ca 13,5 timme. Visst är det läderartat men fortfarande är strimlorna litet sega. Skall det vara så eller gäller det att få det helt hårt?? Marinerade köttet först, lät det rinna av och väldigt litet marinad har hamnat i långpannan. Det skall visst vara tecken på att smaken blir kvar?
Hjälp hur länge till skall det stå?? Alla snabba tips mottages tacksamt!
Yvonne