jag och min kille drar till jotunheimen vecka 27 och vandrar, vi ska vara där ca 12 dagar och tänkte göra egen frystorkad mat, vet ngn några bra sidor på nätet där det finns recept och tillvägagångssätt? Eller ngn av er kanske har recept ni själva gjort? Det enda vi vet är köttfärsås... så alla tips mottages =)
Och en sak till... läste på tilltopps.com (där receptet på köttfärsåsen finns) att man ska paketera och tillsluta så att ingen luft finns kvar i påsen, hur gör man det på bästa sätt? För även om man "trycker" ut luften innan man knyter påsen eller liknande så brukar det ju alltid finnas lufr kvar iallafall.. ?
[Ändrat av Emeliie 2007-06-23 kl 21:47]
Och en sak till... läste på tilltopps.com (där receptet på köttfärsåsen finns) att man ska paketera och tillsluta så att ingen luft finns kvar i påsen, hur gör man det på bästa sätt? För även om man "trycker" ut luften innan man knyter påsen eller liknande så brukar det ju alltid finnas lufr kvar iallafall.. ?
[Ändrat av Emeliie 2007-06-23 kl 21:47]