En skogskompis berättade att på 60-talet fanns tallkottsgrillad korv att köpa i Norrköping.
Köerna ringlade, folk älskade korven, men sedan har det fallit i glömska.
Har Googlat på fenomenet, men ingen träff.
Sagt o gjort så sist vi var ute så provade vi.
Smaken var annorlunda, men väldigt god, prova gärna !
En eld som brunnit en stund, sen på med några liter tallkottar som
ryker först för att sedan bilda glöd.
Det ser roligt ut när polarn "städar" i skogen...när han samlar kottar.
Är det någon som har något annat tips om smaksättning av korv, kött, fisk, med olika trämaterial ?
Tacksam för svar.
peter skuggan1959
Köerna ringlade, folk älskade korven, men sedan har det fallit i glömska.
Har Googlat på fenomenet, men ingen träff.
Sagt o gjort så sist vi var ute så provade vi.
Smaken var annorlunda, men väldigt god, prova gärna !
En eld som brunnit en stund, sen på med några liter tallkottar som
ryker först för att sedan bilda glöd.
Det ser roligt ut när polarn "städar" i skogen...när han samlar kottar.
Är det någon som har något annat tips om smaksättning av korv, kött, fisk, med olika trämaterial ?
Tacksam för svar.
peter skuggan1959