• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Tack alla ni...

...som befolkar denna sida. Vad vore vetandet utan er. Genom åren har jag tagit del av mer kunskap här än vad en hel hoper scouter kan sätta ihop i tio böcker. Oavsett ämne, fråga eller problem är det oftast någon som har gjort, har testat eller har tips på lösning. Vi finns över hela sverige och även i andra länder. Vi kikar i affärer åt varann, vi tipsar om reor på för andra okända butiker. Vi delar med oss av stigar och spår i terrängen men behåller smultronstället för oss själva vilket är helt i sin ordning. Oftast har vi en trevlig ton i våra diskussioner och de troll som ibland dyker upp avslöjas ganska snabbt. Ha en trevlig höst ni alla, själv planerar jag jakt och uteliv vid sidan om både arbete och familj.

mvh
Roland