Hej på er allesammans,
Jag och min kusin har de senaste åren blivit frälsta på det här med vandring och således också genomfört ett antal utflykter ihop. I sommar planerar vi en tur till Island för att gå Laugavegur.
Parallellt med vandringsintresset så har vårt intresse för matlagning i naturen också vuxit. Genom åren har vi slipat våra kunskaper kring torkning av mat, sätt att laga maten på etc.
Eftersom vi nu i sommar åker utomlands så är det ju lite att tänka på vad det gäller vilken mat vi kan ta med oss till Island. Jag har läst på om vad man får och inte får ta med sig (och det finns säkert nån tråd om detta här i forumet som jag inte lyckats lokalisera). Min fråga blir: Är det nån av er därute som har gjort samma resa/vandring och kan ge lite tips på hur man ska tänka med maten? Kollas man noga i tullen? Vad bör man ha med sig? Vad finns inte att köpa på island?
Vore supertacksam för några goda tankar och ideér.
Tack
/ Sebastian
Jag och min kusin har de senaste åren blivit frälsta på det här med vandring och således också genomfört ett antal utflykter ihop. I sommar planerar vi en tur till Island för att gå Laugavegur.
Parallellt med vandringsintresset så har vårt intresse för matlagning i naturen också vuxit. Genom åren har vi slipat våra kunskaper kring torkning av mat, sätt att laga maten på etc.
Eftersom vi nu i sommar åker utomlands så är det ju lite att tänka på vad det gäller vilken mat vi kan ta med oss till Island. Jag har läst på om vad man får och inte får ta med sig (och det finns säkert nån tråd om detta här i forumet som jag inte lyckats lokalisera). Min fråga blir: Är det nån av er därute som har gjort samma resa/vandring och kan ge lite tips på hur man ska tänka med maten? Kollas man noga i tullen? Vad bör man ha med sig? Vad finns inte att köpa på island?
Vore supertacksam för några goda tankar och ideér.
Tack
/ Sebastian