Jag köpte häromdagen en stekpanna på Myrorna. Stekpannan är nog gjord för utomhusbruk då den har ett fällbart handtag som dessutom är som en spiral, så man ska kunna stoppa in en pinne av något slag för att förlänga handtaget.
Men ytan i stekpannan gör mig lite konfunderad. Ytan är nog sandblästrad och utan att ha provat stekpannan än så tror jag att det man steker lätt kommer att bränna fast då jag tror att ytan inte är tillräckigt slät.
Så jag skulle vilja göra ytan slätare. Efter som det gäller ett matredskap vill jag inte använda några giftiga kemikalier. Stekpannan är nog gjord av järn/stål då den är magnetisk.
Jag har funderat på att använda stålull utan tvål. Finns det något bättre alternativ?
Jag har cykelavstånd till bl.a Jula, Clas Ohlson, Biltema, Bauhaus, ICA Maxi, Watski, Plantagen och Granngården
Per
Men ytan i stekpannan gör mig lite konfunderad. Ytan är nog sandblästrad och utan att ha provat stekpannan än så tror jag att det man steker lätt kommer att bränna fast då jag tror att ytan inte är tillräckigt slät.
Så jag skulle vilja göra ytan slätare. Efter som det gäller ett matredskap vill jag inte använda några giftiga kemikalier. Stekpannan är nog gjord av järn/stål då den är magnetisk.
Jag har funderat på att använda stålull utan tvål. Finns det något bättre alternativ?
Jag har cykelavstånd till bl.a Jula, Clas Ohlson, Biltema, Bauhaus, ICA Maxi, Watski, Plantagen och Granngården
Per