• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Skidkalender 2004

Är det någon som vet var man hittar en kalender för 2004 med snygga bilder på extremskidåkning?

Har letat i bokhandeln och på nätet men hittar ingen.
 
Såg något instick i tidningen Brant (fick den hem i brevlådan igår), om en kalender som lät lovande. Är det någon som har den lappen tillgänglig? Ska kika hemma annars och se om jag har den kvar.
/Danne
 
Om du söker på exempelvis Google på "extreme skiing calendar 2004" får du en massa träffar. Rent allmänt har många skidtidningar etc ofta kalendrar.

Exempelvis har jänkartidningen Powder en http://www.powdermag.com/shop/index.html

04calendar_lrg.jpg


Sen finns det förlag som inte sysslar med annat än vykort, planscher och kalendrar exempelvis Allposters.com http://www.allposters.com/gallery.asp?aid=482955&item=400446&cat=18940 som bland annat har en extremsportkalender för 2004

6074.jpg


Kolla runt lite så hittar du garanterat nåt!

/ G