• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Skador skador skador

När elitidrottarna drabbas av skador fixas det till på en gång utan problem. Vart vänder de sig och tar de även emot seriösa träningsmänniskor med öppna famnar?
Går man till vårdcentralen lär man väl få vänta minst ett halvår innan man får sina knän riktigt undersökta av nån okunnig läkare som bara säger att det är överansträngning och innan man ens har kommenterat det är han borta med vinden.
Nån som vet var de vänter sig?? Jag bor i GBG...
 
Mer i Götet

Hög kompetens på nedanstående adress. Hur köbildningen fungerar vet jag inte, men jag har hört gott om verksamheten (och blev själv bra mottagen, jag kom via remiss dock).
//Patric

Gothenburg Medical Center,
Gruvg. 6,
421 30 VÄSTRA FRÖLUNDA
031-45 02 00
 
Är det inte så att elitidrottare oftast har sina egna idrottläkare? Därav får dom hjälp direkt om det är problem. Vissa har ju även dietister, masörer mm.

/mattias
 
norpan_; sa:
Är det inte så att elitidrottare oftast har sina egna idrottläkare? Därav får dom hjälp direkt om det är problem. Vissa har ju även dietister, masörer mm.

/mattias

Man få ju det man betalar för. Som skattebetalare får du en kö, och om du har tur en remiss.
Som elitidrottare betalar du extra försäkringar, och så får du möjlighet att komma direkt till specialisten.

mvh Christian