Shoppa i Prag

Tänkte höra om någon vet ungefärligt prisläge på kilar i Prag. har hört att de tjekiska märkena som Nortstar trading marknadsför ska vara bra mycket billigare i Tjekien än i Sverige. Gäller det bara om jag drar mig ut på landet och till fabriken eller gäller det även i sportbuiker i PRAG. Mellanlandar där och vill veta om det är värt att stanna en dag för att köpa billigt.

MVH JOhan
 
Halloj!

När jag senast var i prag, något år sedan, så var det fortfarande väldigt bra priser på alla sportaffärerna inne i stan. Vet iofs inte hur prisläget ligger till ute på landet, men misstänker att det blir rätt svårt att hitta vad man vill ha där.

Min personliga favoritaffär med riktigt bra priser hittar du här: http://www.hudy.cz
 
Hej!
Jag var i Tjeckien i somras och handlade pryttlar. Hudy-kedjan är helt klart att rekomedera, och har förmodligen samma priser i alla sina butiker. Åtminstone har de ett pris tryckt i katalogen; där kostar de större kilarna 85 tjeckiska kronor, och de små mässings-dito 75. Sen är det bara att räkna om till svenska kronor (dividera på 3,5) och förundras! Rock-empire's enkel-wire-friends kostar mellan 660 och 790 tjeckiska pengar.
Kom ihåg att säga till om Taxfree-kvitto, så får du dessutom tillbax lite pengar i tullen när du åker hem!

I tråden nedan finns en del info om adresser till butikerna i Prag mm.

http://www.utsidan.se/vb_forum/showthread.php?threadid=10806

/Per
 
Liknande trådar

Liknande trådar