Rostad lök!

Efter en hel dags vandring, paddling eller vad det nu kan vara är det ju dax för mat. För mig blir det oftast torrfoder eftersom det är lättast på vandring. Dessa påsar smakar ju som bekant ganska tråkigt efter ett par dagar. Piffa därför upp med lite rostad lök som strös på efter tillagning en riktig höjdare !!
 
Vitlök!

Lök är smaskigt i nästan all mat, men vitlök är ännu bättre, tycker jag.

Ett par hackade klyftor gör underverk för smaken, också i frystorkad sunkmat.

En färsk klyfta om da´n håller vitaminnivån uppe, dessutom.

Ulf
 
Om man vill piffa upp maten mer så kan man torka löken själv (Mmmmmm) och ha ner i grytan!!!!
soppa+torkat= gotttttttttttt
frystorkat= ÄÄÄÄÄKKKLLLIIIGGGTTTTTTT
min åsikt :)
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
SarasUtetänk Rostad lök Friluftsmat 4
AndersOleander Använda rostad lök i matlagning Friluftsmat 11
elka9110 Blågrön lök Friluftsmat 4

Liknande trådar


Njutvandringar att längta till

Platåberget Billingens unika natur och fina vandringsleder lockar vandringsentusiaster året om.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg