rock empire

tjena tjena. jag har sett att sidan northstar.se säljer friends av märket rock empire eller nåt, till väldigt billigt pris. då undrar jag förstås om de är bra grejer som man kan lita på?
 
Livet är för kort

Livet är för kort för dålig kvalite.
Det finns orsaker varför vissa Kamsäkringar är dyrare, men visst de är CE-godkända och fungerar, de har inverteringstop och är mjukare än vissa dyrare konkurenter, personligen betalar jag lite mer, det är ju ändå mitt och mina kamraters liv det handlar om.
 
Rock Empires utrustning är så bra som någon annan. Deras friends fungerar väldigt bra, och jag har inte hört något dåligt om dem, från någon som använder dem. Det finns en anledning till att de är de mest sålda kamsäkringarna i sverige de senaste åren.
Om man är nere i Tjeckien kan man köpa rockempires robot för under 200 kr!!!
/Per
 
Instämmer

Har varianten med Dyneemaslinga och den är helt OK, bra mycket bättre finish än CAMP & annat skit. Både Rock & Ice och Climbing har haft marknadstester av de flesta kamsäkringar kolla http://www.rockandice.com och http://www.climbing.com

Dock kan man säga att triggern på U-modellen (Robot alltså) är av plast och inte kan bytas så lätt. Kvalitet lönar sig väl antagligen i längden...
 
Rock Empire

Hej,
vill bara säga att jag har använt RE:s stora och små friends under 3-4 säsonger nu och de fungerar lika bra som de andra märkena (betydligt dyrare). Även de riktigt små storlekarna (typ Aliens) är bra.
Jag har köpt in mina både i Prag och via Northstar, alla fungerar bra.
Mvh
Johan
 

Liknande trådar