Reselakan

Det billigaste är att sy egna!
Underlakan, örngott och påslakan i ett.
Naturkompaniet säljer enkla reselakan av bomull och då billigare än Fjällrävens sidenlakan.
Vill du ha lätta sidenlakan så kan du kolla på http://www.sleepinsilk.nu/ också. 325 kr för reselakan.
 
Sleep-in-silk

Hej!
SIden är klockrent överlägset när det gäller storlek(som ett litet C6-kuvert), vikt(125 gr) och komfort(egen bedömning ). Jag har bara goda erfarenheter. Slitstarkt är det också.
http://www.sleepinsilk.nu men Sidenselma är säkert också bra.

Ingela
 
Globetrotter.de hade bra pris när jag köpte i våras men du måste nog beställa mer än ett lakan för att det ska löna sig att beställa från tyskland.

/M
 
Sidenlakan

Innan du syr själv, för det är lätt. Bestäm dig för om du vill vända dig i eller med ditt nya lakan. Det där med extra påsar för kuddar begriper inte jag som har reservkläderna i en alla redan.
Av siden köper du en stuvbit, oavsett färg, som räcker för din kroppslängd x2 eller lite mer. Sy ihop ena sidan minus sista 1/4 delen. Vräng och sy en söm till parallelt, klart.
 
Kolla på Stadium

Om man inte bor nära en butik med sidenprylar eller inte vill beställa per postorder kan man besöka närmaste Stadiumbutik. De har sidenreselakan för ungefär samma peng.
Intersport har också, men de är lite dyrare vad jag minns.
 
sidenreselakan

ingka; sa:
SIden är klockrent överlägset
Jag håller med!

Många företag tar ca 500kr + för sina sidenreselakan. Men hos en del kan du komma undan med rejält mindre pengar. Hos sleepinsilk, verkar det som, men också butiken i Nikkaloukta har sidenlakan till ungefär samma pris. Jag köpte mitt där för några år sedan och är mycket nöjd!

Sov gott
 
Liknande trådar

Liknande trådar