• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Reseförsäkrings djungeln

G,DAY!
Har ni några tips vad gäller reseförsäkringar, har plöjt igenom Europeiska reseförsäkringars folder Help line och man blir ju lite tveksam alltså..... får ingen ersättning om man sitat: utövar sportutövningar och riskfylld sysselsättning och skadar sig!!

Hallo eller!!!....

Ska man ligga i sängen i 11 månader i Australien då eller?

Ska sägas att jag var i Australien för två år sen "inget hände" och jag hade Europeiska då oxo men hade glatt köpt försäkringen utan att titta på "VIKTIGT" raderna. Ska dit igen och är denna gång lite mer kritisk, det gäller ändå ca 7500 kr

Det är inte helt ovanligt att man utövar "riskfylld sysselsättning" där nere.

Har ni där ute några tips eller kan berätta om nåt som har hänt er , har det strulat till sig, bra eller dåliga försäkringar och försäkrings bolag?

Ska ringa och fråga ut försäkrigs bolagen men jag skulle vilja ha era erfarenheter och tips.


MVH Lasse
 
Mer information

Sök på "reseförsäkring" här i forumet så får du 10 trådar att läsa.

Jag har använt IHI (http://www.ihi.com/) och de har nästan inga begränsningar. Kolla också Första om du är student (http://www.studentforsakring.se/).