• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Rekomenderas i Spanien!

Kom precis hem från Spanien och måste varmt rekomendera et ställe vid kusten som heter Costa Azahar som också kallas apelsinkusten och är ett unikt paradis med sitt fantastiska läge där hav och berg möts.
På Costa Azahar finner man också den lilla fiskebyn Alcocebre - Alcossebre som är omgiven av fina stränder och vacker natur. Här kan du verkligen koppla av med bad, stränder och trevliga utflykter.
Kustsräckan i fråga heter "Costa Azahar" vilket på spanska beskriver doften av apelsinträdens blomster: "Azahar" och det är vad naturens fläktar för med sig: En doft av blommande apelsinträd, pinjeskog och varma havsfläktar från Medelhavet.

Skulle vara kul också om fler spanienälskare joinade www.spanienforum.se och diskuterade vidare olika resemål!!