• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Recensera Mera

En liten uppmaning till alla här att skriva lite fler recensioner av de kläder, tält mm som man är nöjd/missnöjd med.
Recentionerna är till Stor hjälp när man själv funderar på att köpa en pryl...så Recensera Mera!

//A

Enda störande är att sidorna är lite kaosartade. Rekomenderar Alla att först skriva Märket på plagget, sedan vad det är. T.ex "Fjällräven barents byxa" istället för "Byxa Fjällräven barents" osv!
 
Recension:

Anders Nord,känd på utsidan.se som andy69 har fungerat bra hitintills.Problemet började 21/3 när han kom på´den lysande idén att trippelposta.


peter
 
Problemet är vär inte att Andy69 har trippelpostat (det kan ju vara svårt att välja vilket forum detta ämne hör hemma i, t.ex) utan att recensionbanken är så rörig. Var det inte en allmän uppdatering av hela Utsidan och kanske speciellt då recensionerna på gång?