• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Rätt växelström från tre hål i väggen

Känner inte till något "elforum" (någon ?) , men vet att utsidans samlade tekniska kompetens brukar vara oslagbar...
Jag har för låg spänning i vägguttagen, så vissa apparater får det väldigt tungt ibland, den nyinskaffade kaffemaskinen går inte alls
(= värst av allt just nu...).
Tips ?
Tack!
Per
 
Inkopplad

mielo; sa:
Klart att det finns ett elforum på nätet! Varsågod: http://www.byggahus.se/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=El

Tack!
har redan fått flera bra svar på det forumet.

Att vid knepiga frågor vara hänvisad till att bara kunna fråga 'nån i bekantskapskretsen' verkar tillhöra en svunnen tid.....
Kanske i nån mänsklig aspekt även lite synd också (inte längre behöva ringa en kusin/kompis man inte träffat på många år och som råkar vara expert på just DET).
Fast OK, Forum är bra, och snabba!

Per D