• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Poddradio; är någon applikation bättre eller sämre?

iTunes

Jag kör iTunes, har inte testat de andra.

Tycker om iTunes eftersom det är enkelt och lättanvänt (det kanske de andra oxå är) samt att det är smidigt att synka med ipoden och hanterar även min musik på ett enkelt och bra sätt.

Kör dock mac, men utgår från att iTunes funkar smidigt även på windows.
 
iTunes är ledande och det finns mycket att hämta även i iTunes store > Podcast (gratis) Vill man göra egen så går det också bra. Även synkronisering med iPod. Man kan skicka in sin egen podcast till iTunes och de kollar in den och lägger ut den om den är bra. Kör både på Win och Mac. Gissa bara varifrån namnet "podcast" kommer!
 
Det blev Itunes - tänkte att Erik kunde vara support någon gång :)
[Skojar bara, ni behöver inte byta telefonnummer.]