Pinnbröd?

ann-sofi@delta.telenordia.se (Ann-Sofi)

Gäst
recept

Pinnbröd den "klassiska" varianten är bara mjöl och vatten blandat till en lämplig konsisten. Men jag brukar köra varianten med bakpulver.
5 dl mjöl (blanda gärna vetemjöl och lite annat mjöl) och 2 tsk bakpulver, ev några brödkryddor eller lite linfrö.
Sen brukar jag ta med mig det i en frysplastpåse, hälla vatten (lite i taget! det blir lätt geggigt) och blanda ihop det i påsen. Har du inte öppen eld går det jättebra att steka i stormköket. Mumsigt!
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
superc0ntra Glutenfritt pinnbröd Friluftsmat 6

Liknande trådar


Njutvandringar att längta till

Platåberget Billingens unika natur och fina vandringsleder lockar vandringsentusiaster året om.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg