Har sökt i trådarna o ej blivit vettigare. Kaviar? Nä, tack. Korv? Kött blir oxå hårt i -20C, och två vegetarianer skulle inte uppskatta det.
Mao söker jag beprövade tips för pålägg på knäckebrödet.
Hur gör ni som går på vintertur? Skippar ni bröd o pålägg eller meckar ni med att steka upp brödet o tina pålägget bredvid köket medan d e igång?
Jag vill helst ha något snabbt o lätt. Matberedningen ska ta så lite tid som möjligt, är tanken - det måste ju hinna skidas oxå .
Det är endast påläggstips jag e ute efter. Resten av skalan har jag inga problem med. Tack på förhand.
Mao söker jag beprövade tips för pålägg på knäckebrödet.
Hur gör ni som går på vintertur? Skippar ni bröd o pålägg eller meckar ni med att steka upp brödet o tina pålägget bredvid köket medan d e igång?
Jag vill helst ha något snabbt o lätt. Matberedningen ska ta så lite tid som möjligt, är tanken - det måste ju hinna skidas oxå .
Det är endast påläggstips jag e ute efter. Resten av skalan har jag inga problem med. Tack på förhand.