När man är ute och frilufsar händer det då och då att det sedvanliga plocka-äta går över till plocka-spara. Snabbt uppstår dock problemet att man står där med 1 liter blåbär, lite basvaror och sitt stormkök redo att leka MacGyver.
Frågan ärhur man lyckas med en shyst blåbärspaj på ett stormkök utan att det bränner vid eller tar oförskämt lång tid.
På den stormköksgourmenivå jag ligger nu har jag frångått själva pajigheten en hel del utan rör istället bara ihop fett, mjöl, havregryn, socker och blåbär i stormkökspannan under konstant omrörning.
Någon som vet något sätt att få den pajigare, eller har något annat tips på efterrätter som går att göra i stomkök?
Hoppas på smarriga svar mvh /Martin
Frågan ärhur man lyckas med en shyst blåbärspaj på ett stormkök utan att det bränner vid eller tar oförskämt lång tid.
På den stormköksgourmenivå jag ligger nu har jag frångått själva pajigheten en hel del utan rör istället bara ihop fett, mjöl, havregryn, socker och blåbär i stormkökspannan under konstant omrörning.
Någon som vet något sätt att få den pajigare, eller har något annat tips på efterrätter som går att göra i stomkök?
Hoppas på smarriga svar mvh /Martin