• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

På norsk tv

Under gårdagens mediokra tvkväll slirade jag in på NRK 1 och hittade räddningen! Ett friluftsprogram med och av han Lars monson. Killen gled runt med hundar och släde, lite fiskande och krypande i grottor han han oxå med. Programmet var kryddat med lite småhumor och kan varmt rekomenderas. fortsätter nästa söndag 20:45. mer info på http://www.nrk.no

Daniel
 
Du har då kanske missat 6 tidigare program med Monsen. Dessa bör du också se, kolla in Nrks nett-tv. Där kan du registrera dig gratis och se dem! J*kligt bra program om canadas oändliga vildmarker! :)