Om tjugo dagar ska vi stå vid kaisepakte med glatt humör, pigga ben, lagom tung packning och näsan söderut.
Hög tid att börja planera mat med andra ord.
Höjdare som nog får vara kvar från föregående år är:
* Köttfärssås (hemtorkad) och pasta.
Givetvis!
* Renskavsgryta (hopfräst hemma och torkad) och snabbris.
En annan klassiker som inte kräver vidare presentation
* Thaikassler
Kassler i tunna skivor går bra att ungstorka. Tillsätt torkad frukt, kokosmjölkspulver och curry. Snabbris till
Sen har vi varianterna med rotmospulver (godare än potatismoset) och nån korv, och tortellini med tillbehör etc.
Men till saken:
Är det någon som har några nya vinnarrecept att förmedla?
Hög tid att börja planera mat med andra ord.
Höjdare som nog får vara kvar från föregående år är:
* Köttfärssås (hemtorkad) och pasta.
Givetvis!
* Renskavsgryta (hopfräst hemma och torkad) och snabbris.
En annan klassiker som inte kräver vidare presentation
* Thaikassler
Kassler i tunna skivor går bra att ungstorka. Tillsätt torkad frukt, kokosmjölkspulver och curry. Snabbris till
Sen har vi varianterna med rotmospulver (godare än potatismoset) och nån korv, och tortellini med tillbehör etc.
Men till saken:
Är det någon som har några nya vinnarrecept att förmedla?