I sommar åker vi på glaciärkurs och kommer att bo i tält i läger där vi stannar i sex dagar. Lägret ligger bara någon kilometer från vägen, vilket betyder helt andra förutsättningar för maten än på vandring. Vi kan bära med oss mer och äta lite mer som hemma.
Det lär finnas tillgång till en kamin för mindre brödbak men annars är det vanliga friluftskök som gäller, och inga gemensamma matlag. Vi har fått tipset om att färskvaror kan läggas i ett kallt vattendrag i närheten.
Ber nu om råd från er som har erfarenhet från liknande förutsättningar - om lämplig mat och köksgrejor att ta med / lämna hemma. En idé jag har är att ta med färdiglagade frysta rätter för de första dagarna.
Det lär finnas tillgång till en kamin för mindre brödbak men annars är det vanliga friluftskök som gäller, och inga gemensamma matlag. Vi har fått tipset om att färskvaror kan läggas i ett kallt vattendrag i närheten.
Ber nu om råd från er som har erfarenhet från liknande förutsättningar - om lämplig mat och köksgrejor att ta med / lämna hemma. En idé jag har är att ta med färdiglagade frysta rätter för de första dagarna.
Senast ändrad: