Vad använder ni för typ av tallrikar eller skålar för vintern för att maten inte ska hinna kallna innan man börjar äta den? Jag har problem med att min gröt på morgonen kallnar innan jag hinner äta upp den. Under lunchen brukar jag äta frystorkat, och de påsarna verkar ju vara någorlunda isolerade, men just på morgonen har jag problem. Jag har kollat lite på mattermosar, och stora muggar (t.ex. primus 4-season mug), men inte hittat något tillfredsställande alternativ. Mattermosar har en tendens att vara för mycket, jag vill inte hålla maten varm i flera timmar, och då blir det bara onödig vikt, och muggarna har en tendens att vara för små, så jag vill gärna ha lite tips från er!
Matskål för kalla vinterdagar?
- Trådstartare yeahyeahyeah
- Start datum
Liknande trådar
Trådstartare | Titel | Forum | Svar | Datum |
---|---|---|---|---|
Hålla drycker kalla på tältplatsen | Friluftsmat | 10 | ||
Mat för riktigt kalla turer!? | Friluftsmat | 19 | ||
kalla korvar | Friluftsmat | 6 |