Varför inte ytterligare en runda med recept? Här kommer iaf ett bidrag från mig.
Snabbmat som mellanmål.
Vid frukosten: Bryt sönder en platta äggnudlar. Lägg i en plastburk med tätt lock som rymmer minst dubbelt så mycket som nudlarna. Välj en burk med så stor öppning att ditt ätverktyg kan passera. Häll i knappt lika mycket vatten som nudlarnas volym. Stäng locket så det blir tätt. Låt ligga i ryggan minst 2 timmar. När du blir hungrig, öppna locket, häll bort ev. överblivet vatten, häll i en matsked olja, krydda efter behag (tex italiensk salladskrydda, salt och peppar). Ät direkt ur burken och njut!
Fritt snott och anpassat från Sgt. Rock, hikinghq.net
//p-a
Snabbmat som mellanmål.
Vid frukosten: Bryt sönder en platta äggnudlar. Lägg i en plastburk med tätt lock som rymmer minst dubbelt så mycket som nudlarna. Välj en burk med så stor öppning att ditt ätverktyg kan passera. Häll i knappt lika mycket vatten som nudlarnas volym. Stäng locket så det blir tätt. Låt ligga i ryggan minst 2 timmar. När du blir hungrig, öppna locket, häll bort ev. överblivet vatten, häll i en matsked olja, krydda efter behag (tex italiensk salladskrydda, salt och peppar). Ät direkt ur burken och njut!
Fritt snott och anpassat från Sgt. Rock, hikinghq.net
//p-a