Ska upp på Mount Kenya om lite drygt en månad och har en del funderingar kring vilken typ av mat jag bör ta med mig, med tanke på den låga kokpunkten uppe på högre höjder. På grund av den långa koktiden tänkte jag därför försöka undvika pasta och linser och ersätta det med sojabitar och bulgur som bara behöver svälla. Någon som har några andra tips på lämpliga produkter som dessutom inte väger så mycket?
Matlagning på hög höjd
- Trådstartare Cori Celesti
- Start datum
Liknande trådar
Liknande trådar
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Problem att hitta recept på gryta av kyckling eller kycklingfärs
- Börjat av nicko_
- Svar: 0
-
-
Vandring på Island, frystorkat från Sverige? Eller köpa på plats?
- Börjat av Sk0gsmulle
- Svar: 0
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-