avslutad210712
Gäst
Har råkat ut två gånger att förpackad mat som jag fryst ner direkt efter inköp varit dålig när jag tagit fram den.
Första gången var det en fläskkarre som var minst sagt sur så troligen var den dålig när jag stoppade in den.
Den andra gången var i förra veckan när vi tog fram en lammstek som också hamnade direkt i frysen med god marginal till utgångsdatum. Det som var rätt intressant med den var att förpackningen (vakuumförpackat från leverantören) hade antagit formen av en väl uppblåst fotboll. Så min fundering är hur i all sin dar kan det bli en process i frysen som lyckas blåsa upp en vakuumförpackning? Har aldrig sett något liknande. För övrigt luktade det illa efter upptining så det hamnade i soppåsen il prompto.
Första gången var det en fläskkarre som var minst sagt sur så troligen var den dålig när jag stoppade in den.
Den andra gången var i förra veckan när vi tog fram en lammstek som också hamnade direkt i frysen med god marginal till utgångsdatum. Det som var rätt intressant med den var att förpackningen (vakuumförpackat från leverantören) hade antagit formen av en väl uppblåst fotboll. Så min fundering är hur i all sin dar kan det bli en process i frysen som lyckas blåsa upp en vakuumförpackning? Har aldrig sett något liknande. För övrigt luktade det illa efter upptining så det hamnade i soppåsen il prompto.