• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Malingt Melanom, hudkancer, solskyddskrämer funkar inte !

Lyssna på P1 !

Om man har benägenhet att kunna få Malingt Melanom (rätt stavat?), så är det tydligen så att de preparat som finns på marknaden inte skyddar mot det.

Många, även jag har trott att det ger ett visst skydd, men inget alls, det visste jag inte.

Träligt med tanke på småbarn som vill leka ute i solskenet på stranden tex, o mammor och pappor smörjer in för glatta livet...

Det är ju ingen höjdare för de som njuter i skidbackarna i det starka solskenet och tror att det skyddar på något sätt mot den här förfärliga sjukdomen.

80-90 talet så skyddade de mot UVB strålning, sen kom de på att UVA strålning ochså är farlig, nu har de kommit på att den inte skyddar alls mot den sortens hudkancer, tydligen bara mot att inte bli solbränd/röd i fejat o på kroppen.

Inte nog med det, nu är gris o nöt köttproduktionen avslöjad, de köper genmodifierat foder, gjort på Sojabönor som besprutats med allehanda kemikalier/gifter för att de ska växa utan negativa kostnadshöjande problem.

Sedan märks det med kravodlat, närproducerat, svenskt, och så vidare, det är ju heller ingen höjdare att det är på det viset, finns det inget man kan lita på nuförtiden ?, förutom att man ska betala skatt...

Jordbruksverket, vad är dom till för ?, producenterna ?, och dit går en hel del av våra skattepengar...

De va bättre förr, då man dog eller blev sjuk utan att någon visste varför, nu är livet som ett jäkla TV-spel o man får parera alla faror som dyker upp som tefatsinvasioner på en -70 talsfilm i horisonten, där det gäller att behålla de få liv man fick från start, annars lyser det GAME OVER på himlen...

Usch o tvi för alarmisterna, nu tillhör även jag den skaran....:(
 

Bilagor

  • solskydd.jpg
    solskydd.jpg
    27.5 KB · Visningar: 215