• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Långt i från uteliv

Ibland måste man bara bli av med sin frustration. Detta har väl inte så mycket med friluftsliv att göra men ändå en del av livet.

Hur får man stopp på telefonförsäljare ????'

Första tipset är att försöka vara intresserad och ta upp deras tid och sedan artigt tacka nej.

Andra är att be dem ringa upp senare för man är upptagen, även detta ger merarbete för dem.

Tredje att man skall be någon annan ringa upp som är mer insatt i frågan, då stör man deras bonussystem och det går ju inte att ringa till ett cale-center *ler*

Jag vill ha mer tips.
 
Börja med att anmäla dig på NIX:
http://www.nix.nu/Sparr i NIX-Telefon/

I övrigt säger jag bara:
"Jag är inte intresserad!" och det är jag konsekvent med.

Men vissa trägna försäljare får man säga:
"JAG ÄR INTE INTRESSERAD!! HUR SVÅRT SKA DET VARA ATT FÖRSTÅ DET!!"

Till slut får man lägga på luren.

//Peter
 
Det ultimata svaret:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zf4ev4DuXIY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zf4ev4DuXIY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
 
Underbar

Det ultimata svaret:

Jo då nix har jag varit med i länge men det finns alltid de som gör undersökningar, eller galam kundregister osv. Sedan har jag suttit i växeln på jobbet ett tag och vi blir helt nedringda av försäljare. Ska det vara så att ett företag behöver ha en tjänst till att avvisa säljare ?

Men det ultimata svaret var perfekt.....
 
Detta är ännu bättre:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZmLMcQ09BHc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZmLMcQ09BHc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
 
Senast ändrad:
Jag har visserligen min hemtelefon ansluten till Nix men det händer trots detta att envisa personer ringer

http://www.utsidan.se/forum/showthread.php?t=29747&highlight=telefon+nix

En av mina skridskobekanta sa vid något tillfälle åt mig jag brukar säga (något i stil med den första snutten från You Tube ovan).

”Jag håller på att måla nu, men om jag får ditt fullständiga namn och hemtelefonnummer så ska jag ringa när jag har tid”

Möjligtvis var det inte ”måla” utan ”laga mat”, ”duscha” eller något annat som man inte vill bli avbruten med, när man håller på.

Per