Torkade kycklingfärs igår för att ha till sommarens vandringar. Det är andra gången jag torkat just kycklingfärs och första gången tyckte jag att resultatet blev riktigt bra och uppskattat ute i fjällen.
Denna gång hittar jag benbitar och fjädrar i den torkade färsen och är osäker på om jag vill äta den för att inte riskera tänderna. Största benbiten jag hittat var ca 3 mm.
Har ni någon erfarenhet av detta? Är det vanligt och därmed inte vettigt att köpa färdigmalen kycklingfärs i butik?
Kan ju mycket väl göra den själv om det är vanligt förekommande men det är ju annars rätt smidigt att köpa den färdig.
Denna gång hittar jag benbitar och fjädrar i den torkade färsen och är osäker på om jag vill äta den för att inte riskera tänderna. Största benbiten jag hittat var ca 3 mm.
Har ni någon erfarenhet av detta? Är det vanligt och därmed inte vettigt att köpa färdigmalen kycklingfärs i butik?
Kan ju mycket väl göra den själv om det är vanligt förekommande men det är ju annars rätt smidigt att köpa den färdig.