• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Kubbspelare sökes!

Tja!
För 5:e året i rad Vskall vi ställa upp Kubb VM. Tyvärr saknar vi fortfarande 2 spelare till årets lag. Vi har biljetter till färjan från Oskarshamn till Visby den 3 Augusti och tillbaka den 7 Augusti (Alla plus bilen så det blir inte dyrt!!). Eftersom vi kom 4:a förra året är vi direktkvalificerade till årets finalomgång som börjar med gruppspel kl 9 på lördagen den 4 Augusti.

Därefter kommer vi att bila runt Gotland och besöka Medeltidsfestivalen i några dagar...

Vi är bara två ordinarie spelare sen förra året så ambitionerna är tämligen låga och målet är bara att åka dit och ha grymt kul! Övernattning i tält. Mer info om Kubb Vm finns på vmkubb.com.

Om du inte har sett Gotland än och är sugen på en välorganiserad rundtur (hehe), med förbehållningen att du får spela en massa kubb så får du jättegärna höra av dig!!

Det är så mkt roligare att ha ett fullt lag än att försöka ragga spelare precis innan start...

Vi är 4 killar så tjejer är extra välkommna!