Hade tänkt göra en stugtur uppe i Abisko och lite osäker vad som är lämpligt att ta med som mat.
Frukosten kommer bestå av havregrynsgröt. Däremot är lunch och middag lite oklart. Ris, pasta, linser, etc kan ju vara lämpligt som basmat att ha i typ plastpåsar med sig. Tittat på typ konserver typ bullens pilsnerkorv, frågan är om man blir mätt på det. Lär ju finnas massa konserver men det kanske blir för skrymmande och tungt? Sen lär ju avfallet göras rent och hanteras (+ konservöppnare).
Räknar med iaf 2 nätter i stuga och där 3 vandringsdagar.
Frukosten kommer bestå av havregrynsgröt. Däremot är lunch och middag lite oklart. Ris, pasta, linser, etc kan ju vara lämpligt som basmat att ha i typ plastpåsar med sig. Tittat på typ konserver typ bullens pilsnerkorv, frågan är om man blir mätt på det. Lär ju finnas massa konserver men det kanske blir för skrymmande och tungt? Sen lär ju avfallet göras rent och hanteras (+ konservöppnare).
Räknar med iaf 2 nätter i stuga och där 3 vandringsdagar.