Hej!
Jag ska upp och vandra Fjällräven Classic nu till sommaren. Vad tycker ni jag ska ha för kök?
Jag behöver bara något för att koka upp vatten. Räknar bara med att äta frystorkad mat och att koka vatten till en kopp te och lite gröt till frukost. Jag har redan ett trangiakök (med både gasbrännare och spritbrännare) men det känns för stort och tungt.
Jag är ute efter tips på både lämpligt kök/brännare och kokkärl. Räknar med att använda de gasbehållare man får tilldelade på FC (antar att det är vanliga 230g-behållare). Jag kommer gå med en liten och lättpackad ryggsäck, så vill ha något litet och lätt kökssystem också 🙂
Är det Soto Windmaster och MSR Pocket Rocket som är de två bästa valen eller finns det något annat jag borde kolla på? Vilket kokkärl skulle ni tipsa om till de brännarna? Behöver jag i så fall också fundera på ett vindskydd? Jag räknar med att det kommer regna hela veckan så att den mesta av matlagningen blir nog i tältvestibulen 😅
Jag ska upp och vandra Fjällräven Classic nu till sommaren. Vad tycker ni jag ska ha för kök?
Jag behöver bara något för att koka upp vatten. Räknar bara med att äta frystorkad mat och att koka vatten till en kopp te och lite gröt till frukost. Jag har redan ett trangiakök (med både gasbrännare och spritbrännare) men det känns för stort och tungt.
Jag är ute efter tips på både lämpligt kök/brännare och kokkärl. Räknar med att använda de gasbehållare man får tilldelade på FC (antar att det är vanliga 230g-behållare). Jag kommer gå med en liten och lättpackad ryggsäck, så vill ha något litet och lätt kökssystem också 🙂
Är det Soto Windmaster och MSR Pocket Rocket som är de två bästa valen eller finns det något annat jag borde kolla på? Vilket kokkärl skulle ni tipsa om till de brännarna? Behöver jag i så fall också fundera på ett vindskydd? Jag räknar med att det kommer regna hela veckan så att den mesta av matlagningen blir nog i tältvestibulen 😅