Hej!
Var ute och plockade svamp med övernattning. Hade med mig en svampkniv, fällknivsmodell inköpt ny för 49:-. Hade också med en ny kniv av "sametyp" inköpt föt över 500:-.
Båda knivarna användes, till svamp resp. tälja grillpinnar o dyl. Vid hemkomsten syntes inte ett spår av rost på svampkniven som legat ihopslagen fuktig, medan "samekniven" var angripen av rost som jag ännu inte fått bort.
Detta är min andra "samekniv" som jag fått angripen! Vad är det för skitstål i dessa knivar? Eller vad är det för mening att utsmycka dom med masur och renhorn om bladet ser ut som underredet på en Opel från 1984? Är det bara prydnadsföremål?
Nu har jag fått ytterligare en fin kniv, hur lyckas ni hålla dom rostfria? Är det som i lumpen, vapenfett som gäller? Inte så kul om dom används vid matlagning. Eller hur bär ni er åt?
Kanske är det bara Mora som gäller
Hälsningar,
Johnny
Var ute och plockade svamp med övernattning. Hade med mig en svampkniv, fällknivsmodell inköpt ny för 49:-. Hade också med en ny kniv av "sametyp" inköpt föt över 500:-.
Båda knivarna användes, till svamp resp. tälja grillpinnar o dyl. Vid hemkomsten syntes inte ett spår av rost på svampkniven som legat ihopslagen fuktig, medan "samekniven" var angripen av rost som jag ännu inte fått bort.
Detta är min andra "samekniv" som jag fått angripen! Vad är det för skitstål i dessa knivar? Eller vad är det för mening att utsmycka dom med masur och renhorn om bladet ser ut som underredet på en Opel från 1984? Är det bara prydnadsföremål?
Nu har jag fått ytterligare en fin kniv, hur lyckas ni hålla dom rostfria? Är det som i lumpen, vapenfett som gäller? Inte så kul om dom används vid matlagning. Eller hur bär ni er åt?
Kanske är det bara Mora som gäller
Hälsningar,
Johnny