Har inte testat detta än, men har funderat lite på ett enkelt och smidigt sätt att tillreda sig en stadig frukost ute i det fria och vill ha era tankar kring detta. Kanske är det redan testat och då skulle jag uppskatta era erfarenheter, annars är det alltid kul med tips, uppslag och idéer.
Konceptet går ut på att man har en "matlagningspåse", dvs. som Wildlifes frystorkade matpåsar. Dessa påsar tål hög värme samt att man kan äta direkt ur dem = ingen disk.
Själva frukosten består av havregyn blandat med lite valfritt smått och gott, t.ex. russin, frön ev. torrmjölk. Detta har man förberett i förväg i lämpliga frukostportioner.
Väl på morgonen häller man i en förpreparerad grötportion och kokande vatten i en matlagningspåse, låter det stå i några minuter, för att avnjutas när det är klart. Diskningen gör man enkelt genom att vända in och ut på påsen och rengöra den (antingen i snö eller vatten).
Vad tror ni? Skulle detta kunna funka som ett sätt att enkelt ordna sig en varm, stadig frukost? Har ni redan egna erfarenheter kring detta, så får ni gärna dela med er.
Be careful out there /Joel
Konceptet går ut på att man har en "matlagningspåse", dvs. som Wildlifes frystorkade matpåsar. Dessa påsar tål hög värme samt att man kan äta direkt ur dem = ingen disk.
Själva frukosten består av havregyn blandat med lite valfritt smått och gott, t.ex. russin, frön ev. torrmjölk. Detta har man förberett i förväg i lämpliga frukostportioner.
Väl på morgonen häller man i en förpreparerad grötportion och kokande vatten i en matlagningspåse, låter det stå i några minuter, för att avnjutas när det är klart. Diskningen gör man enkelt genom att vända in och ut på påsen och rengöra den (antingen i snö eller vatten).
Vad tror ni? Skulle detta kunna funka som ett sätt att enkelt ordna sig en varm, stadig frukost? Har ni redan egna erfarenheter kring detta, så får ni gärna dela med er.
Be careful out there /Joel