• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Jaga gram med STF

I senaste turist har STF gett sig in i gramjagandet. Undrar om det kommer att märkas i försäljningen i butikerna nu när alla människor fått se hur lätt det är att gå från 18 kg till 8 kg packning! :) Är det läge att köpa aktier i Naturkompaniet, Haglöfs och dylikt?

Peter P.
 
KLAGER; sa:
Är det anpassat för tältvandring?
Nej, det är det (naturligtvis?) inte.
Den som tänker efter litet grand borde i.o.f.s. kunna klura ut att det finns ännu mer viktbesparingar att göra om man plockar med lätta tält, sovsäck och kök istället för att bara ta "första bästa". :)
 
KLAGER; sa:
Är det anpassat för tältvandring?

Nix, det var för en stugtur. Ingen mat såvitt jag minns. Men det är lite intressant att STF och Turist ger sig in i lättviktstänkandet. Kan det finnas en intresserad läsekrets månntro? :)

Mvh
Peter P.