Iskompis

Hej,alla - framför allt i Stockholms län!

Vem vill "guida" en nyinflyttad norrlännig på isarna?

Hälsningar Håkan
 
Gå med i SSSK?

Har du övervägt att gå med i en klubb? Under hösten har SSSK infomöten för blivande medlemmar. Dessa möten brukar vara välbesökta och man måste köpa en biljett i förväg för att komma in. Kolla på SSSK:s hemsida (www.sssk.se) för närmare info ang datum och var man köper dessa biljetter.

SSSK har sedan organiserade turer i stort sett varje helg under säsong, med bussar, gruppledare etc, proffsigt men kanske lite "stort" om man föredrar mindre sällskap.

Det finns även andra föreningar som har utfärder, kolla på Skridskonätet (www.skridsko.net) där det finns en sammanställning.
 
SSSK:s välkommenprogram 04/05

Saxat från SSSK:s hemsida (http://www.sssk.se/allmant/medlemsskap.htm)

Två Välkommenkvällar är inplanerade
Tisdag 16 november
Torsdag 2 december
Tiden är 18.30-21.00 och platsen Rålambshovsskolan vid Västerbroplan

OBS Du måste köpa biljett till välkommenprogrammet i förväg. Biljetten kostar 100 kr och säljs fr.o.m. fredagen 12 nov 2004 kl 10.00 hos:
Gerdells Herrmode, Flemminggatan 23
Slipspecialisten, S:t Eriksgatan 15

Högst två biljetter får köpas av samma person. Antalet biljetter är i år begränsat till 300 st per kväll.
Biljetten gäller för inträde till en välkommenkväll (måste visas upp) och efter avslutad kväll till deltagande på en Välkommentur på is.

Välkommenturerna är planerade till söndag 19 dec 2004 samt söndag 16 jan och lördag 29 jan 2005. Tillgången på lämplig is kan dock orsaka ändringar av dessa datum.

Inga biljetter kommer att säljas på plats vid Välkommenkvällarna!
 
Tips.

De senaste åren har biljetterna till SSSK:s välkommetprogram tagit slut någon timme efter att de släppts så man bör nästan hänga på låset.

Gustaf
 
> De senaste åren har biljetterna till SSSK:s
> välkommetprogram tagit slut någon timme efter att de
> släppts så man bör nästan hänga på låset.

Riktigt SÅ snabbt har dom inte sålt slut, i alla fall inte förra året. Jag åkte då till Slipspecialisten på lunchen, kanske 3 timmar efter det dom öppnat och då var det slutsålt till första välkommenkvällen men till andra fanns det biljetter kvar. Men alla gick åt första dagen.

I år har dom dock minskat antalet biljetter till 300 per kväll -- förra året var det 400.