• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Inte 1984 precis men...

Regeringen har lagt ett lagförslag som i praktiken ger privatpersoner och företag större befogenheter än polisen...

http://www.stoppaipred.nu/

Läs gärna igenom antingen deras sammanfattning av varför det här bör stoppas, deras bilder på relevanta sidor eller använd deras länk till fulla dokumentet(det sista kan jag knappast rekommendera dock) som finns här:
http://www.stoppaipred.nu/?page_id=4

Och om ni sen håller med mig om att det inte är nån lag för ett fritt land, gå vidare hit:
http://www.stoppaipred.nu/?page_id=8
Och förslagsvis skriv på deras namninsamling eller prova nåt annat av deras förslag.
Och sprid gärna vidare...

Min ursäkt om foruminnehavare anser att detta inte hör hemma här, men jag anser det vara så viktigt att jag lägger ut det på alla svenska forum jag finns på. Det är ett direkt absurt förslag med bland annat direkta lögner som uttalad motivering.