Hur gör ni när ni lagar mat utomhus och hygien? Tänker mig korta turen med färska livsmedel och inte vid vatten. Börjar med skärbrädan och kniven, sedan händer vid matlagning, disken efter?
Att släpa vatten extra för disk känns så där. Det är ändå otroligt trevligt att laga mat ute, typ på en utsiktsplats. Är det bara en middag går det givetvis att ta med disk hem. Vill måla upp att man är ute och åker bil, stannar på lokala affären och kommer ut med färsk kyckling, ris, grädde osv och går till en avsides plats utan vatten med den strålande utsikten. Stormköket är ett trangia och man har 2 liter vatten med sig, kosa och tallrik. Sked och en morakniv som verktyg.
Att släpa vatten extra för disk känns så där. Det är ändå otroligt trevligt att laga mat ute, typ på en utsiktsplats. Är det bara en middag går det givetvis att ta med disk hem. Vill måla upp att man är ute och åker bil, stannar på lokala affären och kommer ut med färsk kyckling, ris, grädde osv och går till en avsides plats utan vatten med den strålande utsikten. Stormköket är ett trangia och man har 2 liter vatten med sig, kosa och tallrik. Sked och en morakniv som verktyg.