Testade min gasbrännare i Trangian igår kväll.
"Första skottet" alltså. Jag fixade en påse Knorr Spaghetteria med ca 7-8 minuter koktid.
(Smakade helt ok)
Förtjusningen över att se undersidan på kastrullen efter koket var stor kan jag säga:
Lika blank som före. Slut med sot och svärta, härligt.
Men det var attan så lite ventilen var öppen, nästan ingenting, ok det var 25 grader varmt och gasflaskan är sprillans ny 230 grams Primus köpt på Intersport.
Nu funderar jag på hur många minuter (timmar?) räcker gasen i den egentligen? Det krävdes just ingenting för att värma upp vattnet och koka maten.
"Första skottet" alltså. Jag fixade en påse Knorr Spaghetteria med ca 7-8 minuter koktid.
(Smakade helt ok)
Förtjusningen över att se undersidan på kastrullen efter koket var stor kan jag säga:
Lika blank som före. Slut med sot och svärta, härligt.
Men det var attan så lite ventilen var öppen, nästan ingenting, ok det var 25 grader varmt och gasflaskan är sprillans ny 230 grams Primus köpt på Intersport.
Nu funderar jag på hur många minuter (timmar?) räcker gasen i den egentligen? Det krävdes just ingenting för att värma upp vattnet och koka maten.