• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

hört på bussen...

Buss 16, Göteborg

Två fyllon ~40 sitter längst bak i bussen och diskuterar vad de tycker skulle vara bäst att kvinnor hade haft inbyggt i sig.
Fyllo 1: Det skulle väl vara soft om de hade ett barskåp inbyggt?
Fyllo 2: Ah, eller varför inte ett helt Systembolag?
Fyllo 1: Kanske en porraffär skulle vara soft det också.

Kvinna ~50 (som sitter ett säte framför): Hur kan ni två herrar sitta och förnedra oss kvinnor på det här sättet? Har ni ingen som helst respekt för det kvinnliga könet? Ni borde tamejfan ta och skämmas!

Det går en minut med en stel tystnad från de båda fyllona.



Fyllo 1: Eller en knapp där man kan sätta dem i ljudlöst kanske?
 
Du Karolina, den här måste du kunna sen i livet : de va en fru som följde med sin man till doktorn, han hade en böld på huvet.
Doktorn sade : de va en ful faan !

Frun : Joo, men han ä snäll mot barnen...