• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Happy blockerar folk akta er.

Hej jag är helt ny här på utsidan, mycket pga av att happymtb ett annat forum blockar och bannlyser medlemmar utan rätt.
Tycker alla borde hänga här istället, men detta stället verkar ganska dött, kanske för att här bannar och blockar man ännu mer än på happy?

Nån som kan ge svar.
 
Eftersom i princip alla forum har samma regler så brukar det ju inte hjälpa att byta forum. Du får bara acceptera de regler som finns.
 
Vill även lägga in en varning för polisen. De haffar folk vilket ofta leder till att man får vara inspärrad en längre tid. ***VARNING***