Jag är lite kinkig med maten på morgonen och det skulle verkligen vara ett plus om jag kunde få yoghurt till frukost på längre paddlingar och vandringar.
Jag hittade ett tips på nätet där någon gjort yoghurt under en långsegling, med frystorkad yoghurtkultur, torrmjölk och vatten. Det ska värmas till drygt 40 grader och sen hålla den temperaturen i sex timmar. På segelbåten hade de en särskild apparat som höll värmen, men jag kom att tänka på att en mattermos kanske skulle kunna göra det jobbet.
Jag är sugen på att testa detta, är det någon här som har provat eller vet något mer?
Jag hittade ett tips på nätet där någon gjort yoghurt under en långsegling, med frystorkad yoghurtkultur, torrmjölk och vatten. Det ska värmas till drygt 40 grader och sen hålla den temperaturen i sex timmar. På segelbåten hade de en särskild apparat som höll värmen, men jag kom att tänka på att en mattermos kanske skulle kunna göra det jobbet.
Jag är sugen på att testa detta, är det någon här som har provat eller vet något mer?