Hejsan,
Ska iväg på ca 8 dagars vandring,och funderar på hur man bäst förpackar maten.
Hade tänkt blanda ihop olika torra varor som snabbris/couscous med olika andra torrprodukter av bla blåband och knorr. Dvs inget som jag torkat själv,men som är torkat,ja ni fattar
Och till detta då använda bla ölkorv.
Så till frågan. Funkar det fint att göra matportioner och ha i fryspåsar,eller är det bättre att vacuumförpacka?
Visst,man hittar vacuummaskiner för ca 500 kr,men man får väldigt många påsar för denna summa med..
Sen kanske det är smidigare med vacuumförpacning,då man lär ha med sig nötter osv..eller har ni detta i påsar med?
(Risken finns kanske att fryspåsarna inte håller,och man har 5 dagars maträtter utspritt i väskan/ i en större påse....)
Hur gör ni gott folk?
Ska iväg på ca 8 dagars vandring,och funderar på hur man bäst förpackar maten.
Hade tänkt blanda ihop olika torra varor som snabbris/couscous med olika andra torrprodukter av bla blåband och knorr. Dvs inget som jag torkat själv,men som är torkat,ja ni fattar
Och till detta då använda bla ölkorv.
Så till frågan. Funkar det fint att göra matportioner och ha i fryspåsar,eller är det bättre att vacuumförpacka?
Visst,man hittar vacuummaskiner för ca 500 kr,men man får väldigt många påsar för denna summa med..
Sen kanske det är smidigare med vacuumförpacning,då man lär ha med sig nötter osv..eller har ni detta i påsar med?
(Risken finns kanske att fryspåsarna inte håller,och man har 5 dagars maträtter utspritt i väskan/ i en större påse....)
Hur gör ni gott folk?