Jag och min sambo ska ut på en två veckors kanot- och fisketur. Jag tänkte torka maten själv innan. Men det kommer ta några dagar att göra detta så det jag undrar är hur länge den torkade maten håller i rumstemperatur efter att jag torkat och vakumförpackat den? Jag vill inte att den ska ha hunnit bli dålig tills vi kommer ut och ska äta den.
Förvaring av ungstorkad mat
- Trådstartare Klang
- Start datum
Liknande trådar
Liknande trådar
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vandrarnas crossover cuisine - gott & praktiskt från hela världen (fyll gärna på!)
- Börjat av joanna
- Svar: 58
-
-
-
-