• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Expressen: Goose-jackan måste dö

Så modigt av en Expressen-krönikör att gnälla på Canada Geek-jackan 2006.
Alla vet ju att det är Fjällräven som gäller sedan 2004. ;)
Första gången jag hörde i massmedierna att Canada Geek-jackan var hopplöst ute var nog 1997 eller nåt. Det hjälpte inte.

Kan hon inte gnälla på de vansinnigt komiska lurvstövlarna med bollar som alla tjejer har? De ser ju ut som om de var sångare i the Creeps år 1990 hela bunten. Fast om man gnäller på saker som är trendiga så är man bara en stofil.
0022924624629
 
Nordesjö; sa:
jag hörde i massmedierna att Canada Geek-jackan var hopplöst ute var nog 1997 eller nåt. Det hjälpte inte.

Men det måste du väl förstå att om man har köpt en så dyr jacka måste man ju använda den läääääänge. Är väl bara Madde som har råd att byta ofta :)