• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Det ska inte vara nån sprit

Med de nuvarande reglerna för utskänkningstillstånd så stämmer det väl att de inte borde få något. Men jag läste i tidningen nu på väg till jobbet att reglerna skall lättas upp lite grann.

Men artikeln var väl ändå lite skumt vinklad? I inledningen står det nåt i stil med att de fruktar alkoholproblem, medans om man läser längre ner så står det ju att de bara följer de befintliga reglerna som bland annat säger att man måste servera lagad mat.
 
"alkoholpolitiska olägenheter uppstår i samband med serveringen" Det är alltså politiska olägenheter som det kan bli tal om... ja herregud


Ja man undrar ju lite. men det äör klart. Tänk om folk sen ska sitta i linbanan på vägen ner och ha druckit. Hur skulle det se ut?

Och om man inte kan tillaga mat av råvaror så kanske spriten blir extra farlig? Det vet man ju hur spriten blir om den förvaras i samma hus som man bara värmer mat:)