Vad tror ni om att istället för att smälta choklad och ha sig med Kung Stalles Maktkakor
Att helt enkelt göra chokladbollsmet, forma till stavar före eller efter nedfrysning och ha pärlsocker/kokos på utsidan, förpacka i aluminiumfolie eller dylikt.
Vår kokboks chokladbollsrecept
100g Smör
1½dl Socker
1msk Vaniljsocker
3msk Kakao
5dl Havregryn
2-3msk Vatten
Går jättebra att köra allt med skivat kylskåpskallt smör i hushållassistent!
Går bra att äta fryst, blir nog mjuka i rumstemperatur..
Näringsinnehållet är väl inte direkt mycket protein men spelar det så stor roll på en vintertur?
Vad tror ni om det?
Och jag tänker mig det till skidbacken eller vintertur, sommartid funkar det givetvis sämre!
Proteinkällorna är alltså Kakao med 22% och havregrynet med 13%
Andelen fett/protein/kolhyderat totalt orkar jag inte riktigt räkna på
Att helt enkelt göra chokladbollsmet, forma till stavar före eller efter nedfrysning och ha pärlsocker/kokos på utsidan, förpacka i aluminiumfolie eller dylikt.
Vår kokboks chokladbollsrecept
100g Smör
1½dl Socker
1msk Vaniljsocker
3msk Kakao
5dl Havregryn
2-3msk Vatten
Går jättebra att köra allt med skivat kylskåpskallt smör i hushållassistent!
Går bra att äta fryst, blir nog mjuka i rumstemperatur..
Näringsinnehållet är väl inte direkt mycket protein men spelar det så stor roll på en vintertur?
Vad tror ni om det?
Och jag tänker mig det till skidbacken eller vintertur, sommartid funkar det givetvis sämre!
Proteinkällorna är alltså Kakao med 22% och havregrynet med 13%
Andelen fett/protein/kolhyderat totalt orkar jag inte riktigt räkna på